top of page

OVER ALVO

jachthaven in het groen
Emmalaan 102, Rotterdam

Watersportvereniging ALVO biedt plaats aan 175 schepen van roeiboot tot plezierjacht met een lengte van maximaal 10 meter en diepgang van ongeveer 0,90 meter. Leden van de vereniging genieten van diverse faciliteiten zoals walstroom, drinkwater op de steigers en een clubhuis met douches en toiletten.

Het clubhuis is dagelijks geopend en in het naseizoen worden er leuke activiteiten georganiseerd. Zoals een Captains diner, een mossel- en visavond, de Klaverjascompetitie en een Bingo middag.

Tegenover het voordelige lidmaatschap staat een verplichting tot werkbeurten voor het onderhoud aan de jachthaven. Hiervoor worden tijdig afspraken gemaakt. 

In de wintermaanden is het terrein groot genoeg om alle vaartuigen op de kant te bergen voor het noodzakelijke onderhoud. De winterberging is dankzij de hydraulische wagens en de elektrische lier een soepel proces, uitgevoerd door de leden.

Parkeren: graag zoveel mogelijk aan de heg zijde van de Emmalaan of Arolseplein. En laat u afzetten bij de jachthaven als u met de boot op vakantie gaat. Voorkom overlast bij de bewoners van de Emmalaan.

boot boeg.JPG
Over ALVO: About the Camp
bottom of page