top of page

NIEUWJAARSRECEPTIE

Zondag 15 januari 2023   15.00-16.30

Het kan weer, en dus doen we het ook! Wij zouden het leuk vinden als u (en uw partner en eventueel inwonende kinderen) op zondag 15 januari  2023 van 15.00 tot 16.30 uur samen met ons het glas komt heffen op 2023. Naast het uitwisselen van ‘de beste wensen’ is het ook een mooie gelegenheid om eventuele vragen aan bestuursleden te stellen over de gang van zake aan de haven.

Meer bekijken
ALVO nieuws: Tekst

PRETTIGE FEESTDAGEN

Ik weet niet hoe het voor u was, maar voor mij is het jaar voorbijgevlogen. Zo voelt het althans. Maar als ik terugdenk zijn veel zaken al lang geleden en haast vergeten. Zo kondigde het kabinet vorig jaar op de dag dat ik dit stukje schrijf een harde lockdown af, waardoor velen van ons de feestdagen niet gevierd hebben zoals iedereen dat graag doet. Gezellig samen met familie en vrienden. Dit jaar is dat gelukkig anders en kunnen wij hoewel het coronavirus niet weg is volop genieten van de feestdagen. Namens het bestuur wens ik u dan ook een goed kerstfeest en alvast een voorspoedig nieuw jaar.


Peter van der Bogt

ALVO nieuws: Tekst

OVERLIJDENSBERICHT

Peter van Dijk

De avond van maandag 31 Oktober is helaas een avond die een aantal van ons zal bijblijven. Nadat hij die avond niet zoals verwacht thuiskwam, hebben we na alarm van de familie tot ons verdriet moeten vaststellen dat Peter van Dijk na werkzaamheden aan zijn boot onwel is geworden, en in zijn boot is overleden. Voor diegene die hem persoonlijk kenden, de crematieplechtigheid vindt plaats op maandag 7 november om 13.00 uur in crematorium Hofwijk, Delftweg 230, 3046 ND Rotterdam. Na de plechtigheid heeft u de gelegenheid om de familie te condoleren.

Onze dank gaat uit naar Ary Rotmeyer, die als eerst genoemde op de alarmlijst snel aanwezig was. En ook Ben, onze havenmeester, Rob, onze vorige voorzitter, en Stefan Dekker die nog veel op de haven aanwezig is zijn samen met de familie tot diep in de nacht aanwezig geweest.


Als er één ding te leren is van dit noodlottig voorval, is het wel dat je altijd je dierbaren op de hoogte houdt van waar je verblijft. De haven is zeker buiten het seizoen, en met grijs weer, een eenzame plaats.

Namens het bestuur,


Peter van der Bogt

voorzitter

ALVO nieuws: Tekst

BAR OPEN

Het is al duidelijk rustiger aan het worden op de haven maar 24 september staat het bestuur weer achter de bar. Kom gezellig langs!

24 september 2022 15:00- 17:00

ALVO nieuws: Tekst

PRIJS
STIJGINGEN

27 augustus 2022

Ook Alvo ontkomt niet aan oplopende kosten en de noodzaak haar prijzen daar op aan te passen. Het bestuur heeft daarom gekozen de volgende prijzen te verhogen:


  • Bier (inclusief alcoholvrij)

       per 1 augustus 2022 € 1,50

  • Douchemunt

       per 1 september 2022 € 1,00

  • Wasmunt

      per 1 september 2022 € 4,00

ALVO nieuws: Tekst

BAR OPEN

27 augustus 2022 15:00-17:00

Net als de vorige maanden draait het bestuur ook in Augustus weer een keer bardienst. Kom langs op zaterdag 27 augustus en laat ons weten wat er speelt in de vereniging. Ontmoet andere leden. Of puf gewoon even uit met een glas. Tot zaterdag!

Namens het bestuur,

Peter van der Bogt

ALVO nieuws: Tekst

LAMPIONNENOPTOCHT

27 augustus 2022 21:00

De jaarlijkse lampionnenoptocht is ook op zaterdag 27 augustus 2022. Deze zal van start gaan op de Achterplas bij Plaswijckpark om 21.00 uur. Verzamelen vanaf 20.30 uur. Het thema dit jaar is Pirates of the Caribbean.

ALVO nieuws: Tekst

ALVO NIEUWSBRIEF

abonneer je hieronder op de nieuwsbrief

Wil je je afmelden voor de nieuwsbrief? Stuur dan een kort bericht aan w.s.v.alvoinfo@gmail.com

ALVO nieuws: Welcome

Inschrijfformulier

Blijf op de hoogte

Bedankt voor de inzending!

ALVO nieuws: Subscribe

CONTACT

Voor meer informatie of vragen, stuur een bericht.

Emmalaan 102, 3051 JH Rotterdam, Netherlands

010 461 0697

Bedankt voor de inzending!

ALVO nieuws: Contact
bottom of page